Anders Engberg har i mange år fortalt om vores vidunderlige kontinent Europa gennem tv-udsendelser, tekster og andet. Han er uddannet historiker fra RUC, og mener, at kendskab til fortiden er en forudsætning for at kunne sige noget fornuftigt om fremtiden. Det gælder ikke mindst vores alles skæbnefællesskab, Europa.

I juni 2015 etablerede han virksomheden Mister Europa. I denne skulle forskellige interesser forenes. Udvikling af brætspil og digitale spil har længe haft hans interesse, og det er samtidig fremragende redskaber til at formidle et emne, både i og udenfor undervisningssektoren. Formidling af viden om Europa har længe interesseret Anders Engberg. Europas mangfoldighed er i sig selv en guldgrube af spændende historier, og samtidig er det vigtigt at vi ved mere om hinanden på et kontinent, der i en globaliseret verden, står overfor at blive integreret. Det forudsætter demokrati, og det forudsætter viden om hinanden.

Men virksomheden Mister Europa kan også bruges til andre projekter, der kan udføres med Anders Engberg som en ledende kraft. Han har stor viden, stor erfaring med formidling og er en rutineret projektmanager.